ÄR DU EFTERBLIVEN ELLER LÅTSAS DU BARA?

SERIÖST?! Tror det har blivit något allvarligt fel på den mänsliga rasen.. har vi på något sätt börjat degenereras tillbaka till Homo Erectus? Folk är får, dumma jävla får som bara väntar på slaktbilen.. äter sitt jävla gräs och väntar på att bli klippta.. sen när dom börjar producera dålig ull.. så.. går dom kollektivt mot slaktbilen och tycker att det är helt okej. JÄVLA IDIOTER.



DAGENS HATPRIS: SMÅBARNSFÖRÄLDRAR!

Motivering:
Tror att deras barn är det gulligaste och finaste på hela jorden när ungjäveln egentligen ser ut som en röv i ansiktet och luktar gammal jävla ost. OCH NEJNEJ "DERAS LILLA PUTTENUTTEGRIS KAN VÄL INTE GÖRA NÅGOT FEL?" TRORFAN UNGJÄVLARNA GÖR FEL NÄR BARNETS MAMMA ÄR DUM SOM EN JÄVLA STOCK. Mamman sitter fast i någon slags.. rosa, fluffig dröm om kärnfamiljen.. sitter hemma, läser veckorevyn, tittar på "Hem till gården" och bakar bullar medans pappa är på jobbet med dom andra männen och slavar ihop pengar så lilla sara kan åka på ridläger eller lille pelle kan spela fotboll. GÖR MAT AV HÄSTJÄVLARNA, KASTA BOLLARNA PÅ BARNARBETARJÄVLARNA SOM SYDDE DOM (hoppas dom får ont). SKICKA ERA UNGJÄVLAR UTFÖR VALFRITT BERG OCH HÅLL KÄFTEN.

PRIS: En käftsmäll, en parallellimporterad uzbekisk tältsäng och en weekendresa för 2 till valfritt Gulagläger öster om Uralbergen. GRATTIS ERA JÄVLAR!.

Tack för mig.


Kommentarer
Postat av: Miriam

(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y) dör lite av allt skratt igen. dör så mycket så jag måste skriva en kawaiismiley. ^^

2008-10-08 @ 23:27:38
URL: http://miriamohman.blogg.se/
Postat av: sebban

Skönaste var ju lätt PS kommentarerna!

2008-10-08 @ 23:35:06
Postat av: amy

nu tycker jag du va elak...

2008-10-08 @ 23:37:22
Postat av: Christian

ÖHH GRINA DÅ GÖR DE GRINA!!! GRINA NU BITCH GRINA!

2008-10-09 @ 12:18:12
Postat av: Christian

GRINA DÅ BITCH GÖR DET BARA GRINA GRINA DÅ! JÄVLA BIDRAGSTAGARE USCH JÄVLA PATRASK!

2008-10-09 @ 12:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0